Hayvanlar Yazıları
Hayvanlar

Sahiplerini Parçalayarak Öldüren 10 Hayvan

Sahiplerini Parçalayarak Öldüren 10 Hayvan Pek çok insan vahşi ve egzotik hayvanları evcil hayvan olarak tutmayı hayal eder - bu hayalperestlerden bazıları her şeye rağmen dileklerini gerçekleştirmeye devam eder. Bazen her şey yolunda gider, ancak bazen insan ve hayvan arasındaki ilişki korkunç bir şekilde ters gider ve bu hayvan yoldaşlar sahiplerini öldürmek ve hatta yemek için dönerler. Öte yandan, sadece evcil hayvanları yakınında tutacak kadar tedbirli davranan ve aynı kaderi paylaşan insanlar da olmuştur. Bunlar, sahiplerini parçalayarak öldüren on hayvandır:

10 Andre Lumboga Kendi Köpekleri Tarafından Öldürüldü ve Yenildi

Endonezyalı Andre Lumboga, yedi köpeği iki hafta boyunca aç ve susuz bırakarak tatile gitti. Döner dönmez aç köpekler üzerine saldırdı, onu öldürdü ve yedi. Meraklı bir .

“Sahiplerini Parçalayarak Öldüren 10 Hayvan Pek çok insan vahşi ve egzotik hayvanları evcil hayvan olarak tutmayı hayal eder - bu hayalperestlerden bazıları her şeye rağmen dileklerini gerçekleştirmeye “

Sahiplerini Parçalayarak Öldüren 10 Hayvan Pek

Sahiplerini Parçalayarak Öldüren 10 Hayvan Pek çok insan vahşi ve egzotik hayvanları evcil hayvan olarak tutmayı hayal eder - bu hayalperestlerden bazıları her şeye rağmen dileklerini gerçekleştirmeye devam eder. Bazen her şey yolunda gider, ancak bazen insan ve hayvan arasındaki ilişki korkunç bir şekilde ters gider ve bu hayvan yoldaşlar sahiplerini öldürmek ve hatta yemek için dönerler. Öte yandan, sadece evcil hayvanları yakınında tutacak kadar tedbirli davranan ve aynı kaderi paylaşan insanlar da olmuştur. Bunlar, sahiplerini parçalayarak öldüren on hayvandır:

10 Andre Lumboga Kendi Köpekleri Tarafından Öldürüldü ve Yenildi

Endonezyalı Andre Lumboga, yedi köpeği iki hafta boyunca aç ve susuz bırakarak tatile gitti. Döner dönmez aç köpekler üzerine saldırdı, onu öldürdü ve yedi. Meraklı bir mahalle bekçisi, adamın hiçbir izini görmeden evinin önünde dizilmiş terk edilmiş bagajları görmeseydi, ölümü keşfedilemezdi.
Bekçi eve yaklaştığında evden yayılan kötü koku, onu polisi aramaya sevk etti. Ölen adamın kafatası mutfakta, cesedi ise evinin önünde bulundu. Saldırganlar toplam yedi köpekti ve onun uzakta olduğu iki hafta içinde diğer iki köpeği öldürüp yemişlerdi. İronik bir şekilde, Lumboga, yerel diyetin köpekleri dahil etmesiyle ünlü olduğu Endonezya'nın kuzeyindeki Sulawesi Adası'ndandır. [1]

9 Michal Prasek Aslanı Tarafından Parçalanarak Öldürüldü

Çek Cumhuriyeti'nde Michal Prasek adında bir adam, arka bahçesinde çiftleşmek üzere bir aslan ve bir dişi aslan besliyordu. Evcil hayvanlar ev yapımı muhafazalarda tutuldu. Garip evcil hayvan seçimi nedeniyle yerel sakinlerin ve yetkililerin endişelerini çekmişti, ancak kimse onu durdurmak için elinden geleni yapmaya istekli değildi - belki de vahşi hayvan arkadaşlarından korktuğu için.
Prasek'in hayvanları barındırdığı muhafazaları inşa etme izni verilmedi ve ardından yasadışı üreme nedeniyle para cezasına çarptırıldı. Ancak, mülküne kimsenin girmesine izin vermeyi reddetmesinin ardından yetkililerle olan çatışması çıkmaza girdi. Sonunda, Michal Prasek aslan tarafından parçalanarak öldürüldü ve yetkililerin her iki vahşi hayvanı da vurmasına yol açtı. [2]

8 Oregonlu Çiftçi Domuzları Tarafından Yenildi

Terry Vance Garner, Oregon kıyısı yakınlarındaki Coos County'de bir çiftçiydi. Bir gün domuzlarını beslemek için yola çıktı ama bir daha geri dönmedi. Bir aile üyesi daha sonra birkaç saat sonra Garner'ın takma dişlerini ve vücudunun parçalarını domuz barınağında buldu. Keşfedildiğinde kalıntılarının çoğu domuzlar tarafından yenmişti.
Garner, travma sonrası stres bozukluğundan muzdarip bir Vietnam savaş gazisiydi ve durumuna en büyük çare çiftlikte yaşamaktı. Kendisini çiftliğinde kuşlar da dahil olmak üzere farklı türde hayvanlar yetiştiren hayvanlara adamıştı. İronik bir şekilde, Garner farkında olmadan hayvanlarının elinde kendi ölümünü teşvik etmiş olabilir.
Domuzlar tarafından parçalanarak ölmeden bir yıl önce, yanlışlıkla bir domuz yavrusuna bastığı için büyük bir dişi domuz onu ısırdı. Başlangıçta dişi domuzu öldürmeye karar verdi, ancak daha sonra fikrini değiştirdi ve dişi domuzun yaşamasına izin verdi. Sonunda, çok merhamet ettiği hayvanların elinde ölecekti.

7 Cynthia Lee Gamble Kendi Kaplanı Tarafından Yaralandı

Minnesota, Pine County'deki Danforth Kasabasından Cynthia Lee Gamble, vahşi yaşamı seven bir kadındı. Vahşi yaşam belgesellerinin editörlüğünü yaptı ve yazdı, televizyon ve uzun metrajlı filmlerde yer aldı. Kurtları, kurtları, çakalları ve tilkileri yetiştirdi, eğitti ve filme aldı. Cynthia'nın kaplanlara özel bir ilgisi var gibi görünüyordu. Ölümünden önce, en az on yıldır mülkünde kaplan besliyordu ve kaplanlar onun için hiçbir zaman sorun yaratmamıştı.
Cynthia'nın vahşi kedi beslemede acemi olmaması bile onu hayatta ve güvende tutamazdı. Ölümünün kader gününde, bir Bengal kaplanının kafesini temizlerken yanlışlıkla açılır kapılardan birini açık bırakarak onu arkadan gelecek bir saldırıya maruz bıraktı. Kaplan hemen onu öldüresiye parçalama fırsatını değerlendirdi. [4]

6 Al Abell, Pet Lion tarafından Parçalanarak Öldürüldü

Tıpkı önceki girişte olduğu gibi, vahşi bir hayvanın kafesini temizlerken unutkanlık Al Abell'in ölümüne yol açtı. Al Abell normalde evcil aslanının kafesini temizlemeyi severdi ama bunu hiç tek başına yapmamıştı. O önemli günde Al Abell, Illinois çiftliğinde tek başınaydı ve ana muhafazayı temizleyebilmek için evcil aslanı ana kafesten vardiya bölmesine taşıdı. Ne yazık ki temizlik yaparken ana kafes ile vardiya kalemi arasındaki kapıyı açık bırakmış. Aslan hemen adamın üzerine atladı ve onu öldüresiye parçaladı. Şaşırtıcı bir şekilde, Al Abell ve eşi, yavru olduğu için 5 yaşındaki Afrika Berberi aslanı Simba'yı büyütmüşlerdi.
Trajedinin meydana geldiği gün, Kathie Abell bazı işlerini yapmak için evden ayrıldı. Döndüğünde, Al Abell hiçbir yerde bulunamadı. Ayrıca, aslanın, kafesin dışında olduğunu, çiftlikte kalan vahşi hayvanlar korkmuş ve huzursuzken, ajitasyon içinde volta attığını da keşfetti. Gözlerinin önünde gelişen sahne onu korkuttu ve şerifi aradı. Polis memurları olay yerine geldiğinde, kaçmasını ve daha fazla hasara yol açmasını önlemek için Simba'yı vurup öldürmek zorunda kaldılar. [5]

5 Doğu Teksaslı Adam Evcil Geyik Tarafından Öldürüldü

Mülkünde egzotik geyik yetiştiren doğu Teksaslı bir adam olan Gerald Rushton, onu beslemek için hayvanın ağılına girdi, ancak hayvanın saldırganlaşıp ona saldırması için. Rushton, arka bahçesinde parçalanarak öldürüldü. Saldırıya tanık olan aile üyeleri yetkilileri uyardı ancak Rushton kurtarılamadı. Geyik boynuzlarıyla onu deldiğinde aşırı kan kaybından öldü.
Yetkililer, hayvanın aşırı vahşi doğası nedeniyle vatandaşların evlerinde kızıl geyik bulundurmalarına izin vermediğinden, adam geyiği yasadışı bir şekilde büyüttü. Rushton'ın öldüğü gün, milletvekilleri yanıt vererek geyik de öldürüldü

4 Evcil Kurt Köpekleri Tarafından Öldürülen Kadın

Salem Kasabasından Sandra L. Piovesan, kurt köpeği yetiştirmeyi severdi. Mülkündeki bir kalemin içinde dokuz paket tuttu. Bir gün arka bahçesindeki kurt köpeklerinin barınağına girdi ve hayvanlar ona saldırarak onu öldürdü. Ayrıca kısmen kendi evcil hayvanları tarafından yenildi. Piovesan'ın kızı, annesi ertesi Pazartesi sabah 10:00'daki bir toplantıya gelmeyince bir şeylerin ters gittiğinden şüphelendi.
Piovesan'ın kızı, Sandra'nın mülküne giden ve onu kurt köpeklerinin barınağında ölü bulan babasıyla temasa geçti. Hayvanlar tarafından pençelendikten, ısırıldıktan ve daha sonra muhafazaya sürüklendikten sonra kan kaybından ölmüştü. Kurt köpeklerinin çoğu 70 ila 100 pound (31,7 ila 45,4 kilogram) ağırlığındaydı ve bazıları 7 ila 8 yaşındaydı. Bir vahşi yaşam uzmanı, hayvanların mevsim nedeniyle tedirgin ve saldırgan hale geldiğine inanıyordu.

3 Huysuz Evcil Boğa Sahibini Öldürdü

Pennsylvania, Burks County'den Ricky Weinhold, önemli bir Cumartesi günü, Philadelphia'nın yaklaşık 97 kilometre kuzeybatısındaki Wernersville'de kiraladığı bir çiftlikte evcil hayvan olarak yetiştirdiği 1 tonluk bir boğa tarafından saldırıya uğradı. Bu olayın ironisi, Weinhold'un mülk sahipleri tarafından "mizaçlı" davranışı nedeniyle evcil boğadan kurtulması için uyarılmış olmasıdır. Mülk sahipleri, boğanın kötü bir mizacı olduğuna ve güvenilemeyeceğine inanıyorlardı.
Weinhold, çiftlikte yaklaşık 10 baş sığır besledi ve hepsini evcil hayvan olarak yetiştirdi. Geçen yılın yazında, ölümcül olaydan önce Weinhold aynı boğa tarafından saldırıya uğramış ve yaralanmıştı. Saldırı sırasında birkaç kaburga kemiğini kırdı ama bunu uğursuz bir işaret olarak görmedi. Weinhold evcil hayvanlarını sevse de katil boğa bu sevgiye karşılık vermedi.

2 Kendi “Gözcü” Keçisi Tarafından Öldürülen Adam

Georgia, Cherokee İlçesi kırsalında, tarım arazisindeki mahsullerin güvenliğine yenilikçi bir yaklaşımı olan 77 yaşındaki emekli bir kümes hayvanı işçisi olan Carl Hulsey, eğittiği keçiyi satın aldığında umduğundan fazlasını elde etti. bekçi keçisi olmak için ona saldırıp onu öldürdü. Hulsey keçiyi sık sık dövdüğü için eğitim rutini keçi için çok fazlaydı ve bunun onu yuvarlanan dönümlerini avcılardan koruyacak kadar agresif yapacağına inanıyordu. Durum tam tersiydi.
Husley'nin yatırımını korumak yerine, adam kendi bekçi keçisinin kurbanı oldu. Bir gün keçi ona bir kez tosladı, ardından Husley dizlerinin üzerine düşmeden önce iki kez. Husley verandaya tırmandı ve hayvan hemen arkasından tırmandı. Keçi sahibine tekrar çarptı ve verandadan yuvarlanarak anında öldü. Adli tabip, Hulsey'in karın boşluğuna künt travma nedeniyle öldüğünü belirledi.

1 Uluslararası Futbolcu Evcil Köpekler Çetesi Tarafından Parçalanarak Öldürüldü

60 yaşındaki emekli eski Zambiya milli futbolcusu Philemon Mulala, üç yavruyu büyüyünceye kadar büyüttü, kendini adadığı köpeklerin ona düşman olmasını beklemiyordu. Ama olan tam olarak buydu. Trajik olayın olduğu gün, Mulala'nın karısı arka bahçede köpeklerin havladığını duydu, ancak kalabalık bir caddede yaşadıkları ve köpekler yayalara ve geçen araçlara havlamayı çok sevdikleri için kargaşanın nedenini araştırma zahmetine girmedi.
Ancak kocasını evde arayıp da bulamayınca arka bahçeye bakmaya karar verdi. Mulala'yı bahçede hareketsiz yatarken buldu. Kocasının kendilerini adadıkları üç köpek tarafından öldürüldüğünü öğrenince şok oldu. Üç evcil köpek, Hayvanlara Zulmü Önleme Derneği tarafından evden çıkarıldı.

Sahiplerini Parçalayarak Öldüren 10 Hayvan konusu nedir nerededir sorusuna cevap oldu mu ?

-